Nyheter

29 april, 2016 Sommarens goda grillnyheter

I vårt grillsortiment finns ett stort urval av köttdetaljer, grillfärdiga produkter och korvar som producerats i samarbete med våra norrländska bönder.
Inför årets grillsäsong har vi laddat upp med flera spännande nyheter.
Kika också gärna in bland våra recept om du vill ha lite ny inspiration inför sommarens grillkvällar.

Kotlettkappa pluma är en saftig och mör detalj från grisens framdel. Namnet kommer från det spanska ordet ”pluma” som betyder fjäder, och syftar på köttets fina form. Den platta formen gör den mycket tacksam att helgrilla. I det spanska köket har pluma länge varit en uppskattad ingrediens, nu är det vår tur att njuta av denna delikatess i norrländsk tappning.

Våra grovmalda grillkorvar är goda nyheter för alla korvälskare! De har en kötthalt på 90 % och och är självklart tillverkade med enbart svenska och norrländska råvaror. En har vi kryddat med ramslök och rostad vitlök, den andra har fått ordentligt sting av habanero och chili.

Grillad färskkorv är verkligen en smakupplevelse utöver det vanliga. Vår nya färska korv har 96 % kötthalt och är smaksatt med jalapeño och cheddar. Eftersom den är rå kräver den lite särskild omsorg vid tillagningen. Följ anvisningarna på förpackningen så att korven blir ordentligt genomstekt. Prova även våra färska korvar Chorizo och Salsiccia.

Facebook Email

12 februari, 2016 Norrländsk föreningssalami

Nu kan vi på Nyhléns Hugosons erbjuda lag, föreningar och klasser i Norrland möjligheten att sälja vår goda, lufttorkade salami till vänner, släktingar och kollegor för att enkelt kunna tjäna ihop pengar till exempelvis en skolresa eller träningsläger. Vår salami innehåller 100 % svenskt kött från norrländska grisar och försäljningen ger en bra förtjänst till er förening, lag eller klass.
Vi erbjuder ett paket med säljstöd i form av säljblad och beställningslistor samt informationsblad att ta med vid försäljning. Registrering och order sker enkelt via vår webbplats.
För mer information, gå in på www.nyhlenshugosons.se/sortiment/foereningssalami

 

Facebook Email

1 februari, 2016 Nyheter! Björkrökt och Flatrökt skinka

Rökt skinka är mångas favorit, och det är lätt att förstå – ett mer användbart pålägg går knappt att hitta. Gott både på smörgåsen och i matlagningen. Nu finns det två nya rökta skinkor i vårt sortiment.
Björkrökt skinka är en helmuskelskinka av innanlår. Vi har rökt den med björkspån för att ge den en fyllig och aromatisk smak.
Flatrökt skinka är en helmuskelskinka som vi rökt skonsamt under relativt lång tid. Det ger en saftig skinka med mild röksmak.
Samtidigt har vi kunnat minska på salt- och sockerhalten, utan att tumma på den höga kvaliteten och den goda smaken.

Facebook Email

14 september, 2015 Äntligen finns bacon på norrländska

Nu lanserar vi en helt ny produkt i vårt sortiment: bacon!
På tiden, tycker du kanske. Och vi håller med.
Bacon är en klassiker som knappast behöver någon närmare presentation. I våra händer har det fått två olika smakkaraktärer, tillverkade på norrländskt vis:

  • Ett bacon med traditionell röksmak (i röd förpackning)
  • Ett bacon som är handsaltat och alspånsrökt (i svart förpackning)

Från vecka 38 kan du se fram emot baconburgare, pasta carbonara och BLT-smörgås lagade med norrländskt bacon.
Smaklig måltid!

Facebook Email

20 april, 2015 Ekologiskt nötkött från norrländska djur

Med vårt sortiment av ekologiskt nötkött får du det bästa av två världar:
ett kvalitetskött av norrländskt ursprung, från gårdar certifierade för ekologisk produktion.
EU-märket innebär att köttet kommer från gårdar som följer strikta regler för djurens foder, miljö och levnadsförhållanden.
Sedan tidigare finns ekologisk nötfärs i vårt sortiment. Från vecka 39 hittar du även följande ekologiska produkter i vårt sortiment:

Vaccumförpackat:
Entrecôte, ca 1000 g
Ryggbiff, ca 1000 g
Nötfilé, ca 700 g
Fransyska nätad, ca 1100 g

Trågförpackat:
Entrecôte skivad, ca 350 g
Ryggbiff skivad, ca 350 g
Grytbitar, ca 350 g
Lövbiff innanlår, ca 400 g

Håll utkik efter det gröna märket!

 

 

Facebook Email

« Tidigare nyheter Äldre nyheter »