Välkommen

Nyhléns Hugosons är Norrlands ledande matproducent, med egen tillverkning av lokalproducerade kött- och charkprodukter, kyld färdigmat samt potatisprodukter. Vi satsar på att utveckla och sprida det norrländska mathantverket. Tillsammans med våra bönder och med de finaste råvarorna som grund, skapar vi norrländskt mathantverk med stolthet och kvalitet i alla led. Vi har ett nära samarbete med bönder runt om i Norrland för att värna om den lokala matproduktionen. 

För att vi ska få fortsätta njuta av det norrländska mathantverket även i framtiden är miljöhänsyn och bästa möjliga djurhållning viktiga delar av vår verksamhet. Vår avsikt är att fortsätta bedriva ett långsiktigt och hållbart företagande i Norrland. Därför är det viktigt för oss att vårda relationen med våra leverantörer och vara en stabil affärspartner. Tillsammans med våra bönder skapar vi förutsättningar för ett levande och hållbart Norrland. 

För att gynna den norrländska matproduktionen har vi ett fördjupat samarbete med att antal av våra bönder. De är alla uppfödare som står för kunskap, nytänkande, kvalitet, klimatsmart produktion och vars hjärtan bankar för det norrländska lantbruket. Här kan du läsa mer om dem och vårt samarbete. 

Välkommen till Nyhléns Hugosons sida för leverantörer! Här hittar du all information du som leverantör behöver.