Leverantör

Nyhléns Hugosons är Norrlands ledande kött- och charkproducent. Tillsammans med våra bönder och med de finaste råvarorna som grund, skapar vi norrländskt mathantverk med stolthet och kvalitet i alla led.

Leverantörsinfo

 

Pressmedelande 2017-02-14
Pressmeddelande 2015-12-03

 Höjning av branschgemensamma kostnader 2016

 

 

Webbanmälan


Nu kan du beställa användarnamn och lösenord till vår webbanmälan, skicka bara ett mail till: anmalan@hugosons.se så återkommer vi till dig med inloggningsuppgifter. Skriv även till vilket av våra slakterier dina djur normalt går till.  Loggar in gör du sedan på http://anmalan.hugosons.se

 

Notering

 

 

 

undefinedAvräkningnoteringar  2017

2017-10-16  Nöt & Lamm    Gris

2017-10-09  Nöt & Lamm    Gris

2017-10-02  Nöt & Lamm    Gris

2017-09-25  Nöt & Lamm    Gris

2017-09-18  Nöt & Lamm    Gris

2017-09-11  Nöt & lamm     Gris

2017-09-04  Nöt & Lamm    Gris

2017-08-28  Nöt & Lamm    Gris

2017-08-21  Nöt & Lamm    Gris

2017-08-14  Nöt & Lamm    Gris

2017-08-07  Nöt & Lamm    Gris

2017-07-31  Nöt & Lamm    Gris

2017-07-24  Nöt & Lamm    Gris

2017-07-17  Nöt & Lamm    Gris

2017-07-10  Nöt & Lamm    Gris

2017-07-03  Nöt & Lamm    Gris

2017-06-26  Nöt & Lamm    Gris

2017-06-19  Nöt & Lamm    Gris

2017-06-12  Nöt & Lamm    Gris

2017-06-05  Nöt & Lamm    Gris

2017-05-29  Nöt & Lamm    Gris

2017-05-22  Nöt & Lamm    Gris

2017-05-15  Nöt & Lamm    Gris

2017-05-08  Nöt & Lamm    Gris

2017-05-01  Nöt & Lamm    Gris

2017-04-24  Nöt & Lamm    Gris

2017-04-17  Nöt & Lamm    Gris

2017-04-10  Nöt & Lamm    Gris

2017-04-03  Nöt & Lamm    Gris

2017-03-27  Nöt & Lamm    Gris

2017-03-20  Nöt & Lamm    Gris

2017-03-13  Nöt & Lamm    Gris

2017-03-06  Nöt & Lamm    Gris

2017-02-27  Nöt & Lamm    Gris

2017-02-20  Nöt & Lamm    Gris

2017-02-13  Nöt & Lamm    Gris

2017-02-06  Nöt & Lamm    Gris

2017-01-30  Nöt & Lamm    Gris

2017-01-23  Nöt & Lamm    Gris

2017-01-16  Nöt & Lamm    Gris

2017-01-09   Nöt & Lamm      Gris

2017-01-01  Nöt & Lamm    Gris

 

 undefined

 

Avräkningsnotering 2016 Nöt & lamm                    
v01 v02 v03 v04
v05  v06 v07 v08
v09 v10 v11 v12
v13 v14 v15 v16
v17 v18 v19 v20
v21 v22 v23 v24
v25 v26 v27 v28
v29 v30 v31 v32
v33 v34 v35 v36
v37 v38 v39 v40
v41 v42 v43 v44
v45 v46 v47 v48
v49 v50 v51

v52

 Avräkningsnotering 2016 Gris                              
v01 v02 v03 v04
v05  v06 v07 v08
v09 v10 v11 v12
v13 v14 v15 v16
v17 v18 v19 v20
v21 v22 v23 v24
v25 v26 v27 v28
v29 v30 v31 v32
v33 v34 v35 v36
v37 v38 v39 v40
v41 v42 v43 v44
v45 v46 v47 v48
v49 v50 v51 v52

 

Avräkningsnotering 2015 nöt - nya kontrakt 
       
       
      v12
v13 v14 v15 v16
v17 v18 v19 v20
v21 v22 v23 v24
v25 v26 v27 v28
v29 v30 v31 v32
v33 v34 v35 v36
v37 v38 v39 v40
v41 v42 v43 v44
v45 v46 v47 v48
v49 v50 v51  v52-53

 

2015 Nöt och lamm
v1 v2 v3 v4
v5 v6 v7 v8
v9 v10 v11 v12
v13 v14 v15 v16
v17 v18 v19 v20
v21 v22 v23 v24
v25 v26 v27 v28
v29 v30 v31 v32
v33 v34 v35 v36
v37 v38 v39 v40
v41 v42 v43 v44
v45 v46 v47 v48
v49 v50 v51 v52-53

 

 

2015 Gris
v1 v2 v3 v4
v5 v6 v7 v8
v9 v10 v11 v12
v13 v14 v15 v16
v17 v18 v19 v20
v21 v22 v23 v24
v25 v26 v27 v28
v29 v30 v31 v32
v33 v34 v35 v36
v37 v38 v39 v40
v41 v42 v43 v44
v45 v46 v47 v48
v49 v50 v51 v52-53



2014 Nöt och lamm
v1 v2 v3 v4
v5 v6 v7 v8
v9 v10 v11 v12
v13 v14 v15 v16
v17 v18 v19 v20
v21 v22 v23 v24
v25 v26 v27 v28
v29 v31 v32 v33
v34 v35 v36 v37
v38 v39 v40 v41
v42 v43 v44 v45
v46 v47 v48 v49
v50 v51 v52  

Kontaktpersoner
Ove Hansson Ansvarig inköp djur
Anmälan / Avräkning
Övrigt

 

Hästslakt:    Tidsbeställning av slakt: Kontorstid på tel 0910-50902 

 

Vi slaktar bara hästar som är svenskfödda och uppfödda i Sverige. Hästen skall ha ett originalpass. Inga passkopior är godkända om hästen skall användas som livsmedel.

Hästar utan originalpass avlivas av Svensk Lantbrukstjänst 010-490 99 00

 

Storboskap:

På förekommen anledning ber vi er se över märkningen på era slaktdjur innan ni slaktanmäler och ser till att märka upp djuren korrekt innan leverans.


Korrekt märkning på nöt är:

- Minst ett förpräglat märke med både SE- och ID-nummer på båda sidorna av märket.

- Det andra märket får vara handskrivet ID-nummer Om SE-nummer är förpräglat. 

- Bara handskrivna ID-nummer och / eller SE-nummer är inte giltig märkning, ej heller om det bara är märkning i ett öra. 

- Djur märkta så får inte transporteras och riskerar att bli helkasserade av veterinär på slakteriet på grund av otillfredställande märkning. 

- Se till att ni har reservmärken hemma som är förpräglat med ert SE-nummer. 

- På inköpta djur så måste rätt SE-nummer vara förpräglat på eventuellt reservmärke.

 

Får, lamm och get:  Se länk jordbruksverket

Inloggning
Kontrakt/regler
Återtag av kött 

Regler och kostnader

 

Här skriver du din återtagssedel som skall följa med till slakteriet  

       
Här beställer du återtagsmärken lamm spara i din dator och skicka åter.

Återtagssedel skinn som skall till Donnia skinn AB

Återtagsssedel skinn som skall till Tranås skinnberederi AB

 

Återtagsmärken till får & lamm: Fyll i SE nr, namn & adress samt hur många märken ni behöver för återtag skinn resp. kött och skicka till anmalan@hugosons.se 

 


Lammkontrakt

Kontraktsersättningar 2017

undefined