Underhållssamordnare Luleå

Är du en driven, engagerad och serviceinriktad person som vill bidra till utvecklingen av lokalproducerad mat? Har du dessutom erfarenhet av underhållsarbete och har arbetat några år i produktionsmiljö? Då kan det vara dig vi söker!

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Du ansvarar för maskindriften på våra avdelningar samt förebyggande underhåll och externt specialistunderhåll. Du initierar/instruerar/assisterar externa utförare.
  • Du planerar och följer upp UH-arbeten för att öka driftsäkerheten genom förebyggande underhållsåtgärder och lösa akuta problem som dyker upp. Du är med och utvecklar vårt underhållssystem.
  • Upprättar och uppdatera underhållsplaner, identifierar och finner lösningar på kommande underhållsbehov.
  • Du är ansvarig för service- och underhållsavtal, bevakar och initierar lagstadgade besiktningar/kontroller av fastighet/utrustning.
  • Håller i projekt/uppdrag.
  • Brandskyddsfrågor och arbete med SBA samt primär kontakt gentemot myndigheten.


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av underhållsarbete och som har arbetat några år i produktionsmiljö. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att vara ute i verksamheten. Har du kunskap/erfarenhet av olika system såsom vaccum, livsmedelsgas, kylsystem m.m. är det en fördel. Det är även meriterande om du har pannskötarcertifikat, heta arbeten och skyliftkort. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta effektivt, proaktivt och långsiktigt samt har lätt för att se till helheten och anpassa insatser utifrån verksamhetens behov. Vidare har du en god social kompetens och pedagogisk förmåga. Vi ser även att du kan arbeta självständigt och kreativt utifrån verksamhetens behov och du tycker att det är en självklarhet att hjälpa till där det behövs.  

Vårt erbjudande 
Nyhléns Hugosons erbjuder ett roligt, självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar i ett norrländskt entreprenörsdrivet livsmedelsföretag i tillväxt. Du kommer arbeta i en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. 

Låter det här spännande? Välkommen med din ansökan! Är du över 18 år, är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 10:e november 2023. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker här

För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Veronica Holmqvist, Platschef 076-1049161