Servicetekniker

Haparanda Potatis AB

Är du en driven och engagerad person som vill bidra till utvecklingen av lokalproducerad mat? Har du dessutom erfarenhet av underhållsarbete och har arbetat några år i produktionsmiljö? Då kan det vara dig vi söker till rollen som servicetekniker hos Haparanda Potatis AB!

Om tjänsten
I rollen som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med underhåll och felsökning av funktion/maskin/utrustning samt åtgärda påträffade fel och brister. Du kommer att åtgärda både akuta fel men även arbeta förebyggande och långsiktigt. Vi har en mycket automatiserad produktion enligt metoden ”no hands”. Till din hjälp har du underhållsprogram för att säkerställa en fungerade drift och verksamhet.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • El-matning och motordrift
  • Automation, styr- och reglersystem
  • Förpackningsmaskiner
  • Kyla- och värmesystem


Om dig 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av underhållsarbete och har arbetat några år i produktionsmiljö. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet. Har du även kunskaper i finska ser vi det som en fördel. Du har en drivkraft och vilja att lära dig nya saker och ser det som en utmaning att ta dig an nya uppgifter du inte har erfarenhet av sedan tidigare.

Som person är du noggrann, systematisk och har en förmåga att fånga upp brister samt arbeta proaktivt och långsiktigt. Du har lätt för att se till helheten och anpassa insatser utifrån verksamhetens behov. Vidare har du en god social kompetens och pedagogisk förmåga. Du trivs med att vara ute i verksamheten och kan arbeta självständigt och kreativt utifrån verksamhetens behov. Självklart är du engagerad och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. 

Vårt erbjudande 
Nyhléns Hugosons erbjuder ett roligt, självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar i ett norrländskt entreprenörsdrivet livsmedelsföretag i Haparanda. Du kommer arbeta i en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. 

Låter det här spännande? Välkommen med din ansökan!
Din ansökan gör du senast den 8 oktober härUrval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Jani Rantalankila, Platschef 0922–800 703