Recept

Här hittar du recepten för veckans alla dagar och måltider. Långkok eller snabblunch. Macka eller hel meny.

Tunnbrödsstrutar med grillad rostbiff

7 Ingredienser
Ingredienser

8 strutar 

2 skivor mjukt tunnbröd 
75 gram  smör

Fyllning 

200 gram grillad rostbiff 
1 st  rödlök 
2 dl  crème fraiche
  flingsalt 
  svartpeppar


Ladda ner alla recept och instruktioner till Lotta Öströms nyårsmeny här

Gör så här

Tunnbröd 

  • Dela bröden i fyra delar och smält smöret. Jag brukar servera två strutar per person.
  • Pensla ena sidan av brödet med smör och rulla ihop till en strut. Fäst med en tandpetare.
  • Lägg strutarna på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen ca 5 min i 200 grader.
  • Tag ut och tag bort tandpetaren. Låt svalna innan du fyller strutarna.

Fyllning

  • Hacka rostbiffen och den skalade löken fint.
  • Rör ner crème fraiche och smaka av med flingsalt och grovmalen svartpeppar.
  • Fyll strutarna med röran.