Platschef

till vår nya produktionsverksamhet i Skellefteå

Vår platschef i Skellefteå tar sig an nya utmaningar inom koncernen och därför söker vi nu en driven och engagerad ersättare till vår produktionsanläggning. Har du erfarenhet av ledarskap och ser utveckling och effektivisering som något positivt? Trivs du med att arbeta i en snabbrörlig miljö med mycket förändringar? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Som Platschef kommer du att leda, driva och utveckla vår verksamhet i Skellefteå tillsammans med trevliga och kunniga kollegor. Du kommer ha ett övergripande ansvar för vår transport-, produktions, lager- och expeditionsverksamhet. Du planerar verksamheten på kort och lång sikt med fokus på ordning och reda. Självklart arbetar du även proaktivt och lägger stort fokus på att utveckla våra medarbetare och våra produktionsprocesser.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Övergripande planering, ledning och samordning på kort och lång sikt
  • Personalansvar för produktions- och arbetsledare, servicetekniker och transportchef
  • Delaktig i företagets ledningsarbete och utveckling med fokus på företagets vision, affärsidé, strategier och värdegrund
  • Säkerställa ett aktivt och hållbart arbete med fokus på kvalitet, miljö och hälsa

Om dig
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av ett modernt och situationsanpassat ledarskap. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är ambitiös, självständig och resultatorienterad med ett strukturerat och relationsskapande arbetssätt. För att lyckas i rollen ser vi att du är affärsmässig och har ett stort driv med fokus på uppsatta mål och utveckling. Vidare har du en mycket god kommunikationsförmåga och självklart är du en bra lagspelare.

Som ledare är du kreativ och pedagogisk. Du ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv både på kort och lång sikt och trivs i en roll där du får mycket ansvar och förtroende. Vidare ser du att människor växer genom ansvar och av att uppmärksammas samt förstår allas olikheter och ser detta som en tillgång. 

Vi erbjuder dig ett roligt, självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar i ett norrländskt entreprenörsdrivet livsmedelsföretag i tillväxt. Hos oss kommer du arbeta i en miljö med en positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär baserat på våra värdegrunder: 

  • Affärsmässig
  • Delaktig 
  • Stolt

Läs gärna mer i vår Hållbarhetsrapport som du hittar här.

Låter det här spännande? Välkommen med din ansökan!
Din ansökan skickar du senast den 25 maj 2023. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker här

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Sophia Bylesjö, Platschef, 0910-509 20
Annika Gåhlin Jones, Personalchef, 0920-775 04