Personal till vår styckningsanläggning

Alvik, utanför Luleå

Vi söker personal till vår styckningsanläggning i Alvik
Nu söker vi personal till vår anläggning i Alvik utanför Luleå. På vår anläggning i Alvik jobbar vi med slakt av gris och styckning av gris, nöt och lamm.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i hantering av köttdetaljer av olika slag, vilket bland annat innebär att putsa, skinna, väga ut och förpacka de köttdetaljer som styckats fram.

Arbetet kräver noggrannhet, att du är självgående, har ett högt driv, är ordningsam och har en god fysik då det förekommer en del tyngre moment i arbetet. Då vi arbetar med kylvaror sker allt arbete i en kallare miljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann och har en god förmåga att jobba i grupp. Tjänsten innebär nära samarbete med övriga kollegor och det är därför viktigt att du fungerar väl i både större och mindre grupper. Du klarar av att hantera arbete under periodvis stressiga förhållanden. Du har goda kunskaper i det svenska språket och gärna en viss datavana. Erfarenhet av arbete med kniv är meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder ett arbete för dig som trivs att arbeta i grupp och självständigt med stort eget ansvar i ett norrländskt entreprenörsdrivet företag i tillväxt. Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Låter det här som något för dig? Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thorbjörn Lundqvist på 0910 - 509 54. Din ansökan skickar du senast den 15 november till thorbjorn.lundqvist@hugosons.se. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ladda ner hela annonsen här.