22 april, 2024 Två nya norrländska ölkorvar

Gillar du våra lufttorkade ölkorvar så kommer här två nyheter som lär falla dig i smaken. Vi har utökat sortimentet med två spännande heta smaker; Lakritsrot & Habanero samt Jalapeño & Chili. Nyheterna är lite mjukare och lite mer tuggvänliga – njut dem i tunna skivor på charkbrickan eller ät direkt ur påsen!

Ölkorv Lakritsrot & Habanero
Våra nya ölkorvar är smaksatta med en ovanligt lyckad kombination av het habanero och utsökt laktritsrot. Habanero ger tydlig hetta och en aromatisk fruktig ton som känns fyllig, tillsammans med den nytänkande och moderna kombinationen med svart lakrits, som ger en fin eftersmak.

Ölkorv Jalapeño & Chili
De här nykomlingarna är varsamt kryddade med grön jalapeño och röd chili med precis lagom hetta. Jalapeño är en grön, trendig smaksättare som tillför en aromatisk smak och en frisk paprikaton. Chilin driver på hettan och smaken av röd frukt. En ölkorv som passar särskilt bra till en mexikansk ljus öl, gärna med limetoner.

Våra snacks är ett riktigt mathantverk. De kallröks på traditionellt vis med äkta alspån och lufttorkas sedan för att få rätt struktur, utseende och smak. Njut av dem på promenaden, som tilltugg innan middagen, eller egentligen när som helst när vi tänker efter. Lufttorkade norrländska delikatesser kan väl aldrig vara fel!

Facebook Email

« Tillbaka till nyheter