16 september, 2019 Två nya färdigrätter med nötkött!

Våra omtyckta färdigrätter har fått sällskap av två nyheter. Precis som våra andra färdiglagade rätter är det rejäla portioner av vardagsmat där vi lägger stor vikt vid råvarorna och detaljerna i tillagningens alla led. Särskilt petiga är vi med köttråvaran. Vi använder oss enbart av norrländska kött- och charkråvaror och är den enda lokala leverantören av färdigmat med nötkött. Alla rätter lagas från grunden i vårt eget kök i Boden.

  • Nötstek med portvinssås och potatisgratäng
    Nötsteken har vi tillagat sous vide för att köttet ska bli extra mört och saftigt. Till den serveras portvinssås och en krämig potatisgratäng gjord på grädde.
  • Norrländsk köttgryta med kulpotatis
    En mustig köttgryta gjord på den smakrika bringan, som fått koka länge med rött vin, champinjoner, morot och vårt eget bacon. Serveras med stekt kulpotatis.
Facebook Email

« Tillbaka till nyheter