14 februari, 2018 NY, SMART FÖRPACKNING – bättre för både kvaliteten och klimatet

Nu lanserar vi en ny förpackning för en stor del av vårt trågförpackade köttsortiment. Den nya vakuumförpackningen ger ett ännu godare kött, eftersom köttet fortsätter att möras så länge det ligger i sin förpackning. Det är som allra bäst precis innan bäst-före-datum.

Den nya förpackningen ger också en längre hållbarhet, både i butikshyllan och i ditt kylskåp, vilket gör att matsvinnet minskar. Matsvinnet är en stor utmaning, både för oss i livsmedelsbranschen och för alla konsumenter. Visste du att ett hushåll kan spara upp till 6 000 kr om året på att minska sitt matsvinn?* En rätt bra bonus, utöver att det sparar på jordens resurser.

Och fördelarna slutar inte där. Vakuumförpackningen är också en säkrare och mer hygienisk förpackning som tar mindre plats.

Goda nyheter, eller hur?

 

*Livsmedelsverket

Facebook Email

« Tillbaka till nyheter