Kallskänka

Skellefteå

Kallskänka

Vi söker nu en semestervikarie till vår kallskänksavdelning i Skellefteå. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt och jobba kontinuerligt fram till och med V33. 

En av våra målsättningar är att alltid utveckla produkter med hög kvalité med noggranna kontroller genom hela tillverkningsprocessen, du får därför de första veckorna jobba tillsammans med en fadder och får också utbildning för att kunna utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt. 

På vår kallskänksavdelning producerar vi baguetter, sallader, wraps, pokébowls och smörgåstårtor. Arbetet kräver noggrannhet, att du har ett högt driv, är ordningsam, ansvarstagande och har en god fysik då det förekommer en del tyngre moment i arbetet.

Under din arbetsdag kommer du att ha ett nära samarbete med övriga kollegor och det är därför viktigt att du fungerar väl i både större och mindre grupper. Inom alla arbetsområden tillämpar vi arbetsrotation mellan positioner och arbetsuppgifter. Du bör därför ha en positiv inställning till att lära dig nya arbetsuppgifter och utvecklas.

På kallskänken jobbar vi varannan vecka måndag till fredag och varannan vecka söndag till torsdag.

Är du över 18 år, är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Din ansökan gör du senast den 29 april härUrval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!