Salami: Pålägg

Vi har ett brett sortiment av skivat pålägg och andra norrländska delikatesser som gör dina mackor eller andra måltider till en riktig smakupplevelse. Här hittar du alla de omtyckta klassikerna, men också andra spännande kryddningar.

Salami


Nöt och gris från norrländska/svenska gårdar.
Kallrökt salami. Tillverkningstid ca 3-4 veckor.
God som smörgåspålägg eller tärnad i en sallad.

INGREDIENSER:
Gris- & nötkött, fett från gris, salt, kryddor (vitpeppar, vitlök, ingefära), dextros (majs), mognadsmedel (E575), antioxidationsmedel (E301, E300), konserveringsmedel (E250).

NÄRINGSVÄRDE PER 100G: 
Energi 1459kj, 349kcal,
Fett 32g, varav mättat fett 13g,
Kolhydrat 1,1g, varav sockerarter 0,8g,
Protein 15g,
Salt 3,0g.

Art. nr. 6442


Ladda ner produktbild