Helgskinka kokt: Säsong

Särskilda tillfällen kräver särskilda produkter. Här hittar du allt för jul- och grillsäsongen. Prisbelönade julskinkor från norrländska gårdar och fina köttdetaljer som är klara för grillen. Precis så enkelt och gott som det ska vara.

Helgskinka kokt


Kokt helgskinka av gris från norrländska/svenska gårdar. Kötthalt 86 %.

En mindre skinka som vi tillverkar till påsk, midsommar och allhelgonahelgerna.

INGREDIENSER:
Skinka (helmuskel med svål 86 %), vatten, salt, druv-
socker (majs), hydroliserat vegetabiliskt protein (majs),
Kryddextrakt (libbsticka), maltodextrin, Stabiliseringsmedel
E452, antioxidationsmedel E301, E331, konserveringsmedel
E250. Av den totala vikten är ca:20% buljong.

NÄRINGSVÄRDE PER 100G: 
Energi 650kJ, 150kcal,
Fett 9,6g, varav mättat fett 3,6g
Kolhydrat 1,4g, varav sockerarter 1,3g,
Protein 16g,
Salt 1,7g

Art. nr. 6479


Ladda ner produktbild