Recept

Här hittar du recepten för veckans alla dagar och måltider. Långkok eller snabblunch. Macka eller hel meny.

Surdegscrostini med älgsalami, örtkräm och stora kaprisar

20 min 10 Ingredienser
Ingredienser

10 stycken

5 skivor Älgsalamin
10 stycken stora kapris
10 stycken tunna skivor surdegsbaguette, ugnsrostade

Örtkräm

20 gram persilja 
10 gram dill, finhackad 
1 stycken liten rödlök, finhackad
3 msk créme fraiche 
1 sycken liten vitlöksklyfta, finhackad
  salt och peppar
   
   
   

 



Gör så här
  • Skär de kokta potatisarna på längden så att det blir 20 st, eventuellt behövs det skäras av en liten bit på vardera undersida så att de står stabilt på uppläggningsfatet.

  • Blanda persilja, dill, rödlök, crème fraiche och vitlök i en skål. Smaka av med salt och peppar.

  • Bred ut örtkrämen på ugnsrostade crostini.

  • Dela salamiskivorna på mitten, rulla ihop och lägg dekorativt på krämen.

  • Dekorera med stora kaprisar.