Recept

Här hittar du recepten för veckans alla dagar och måltider. Långkok eller snabblunch. Macka eller hel meny.

Tunnbrödsrulle med varmkorv och potatissallad med smak av senap

14 Ingredienser
Ingredienser

4 portioner

8 st Nyhléns Hugosons varmkorv, valfri sort
4 st mjuka tunnbröd
   

Potatissallad
Kan såklart bytas ut mot färdig potatissallad.

500 g kokt färskpotatis 
1 st  hackad rödlök
1 msk hackad gräslök
1 st  hackat äpple 
5-6 st  skivade rädisor 
2 dl crème fraiche
3 msk majonnäs
1-2 msk grovkornig senap
  flingsalt & peppar
  ruccola 
  hackad salladslök
Gör så här

Gör så här

Blanda den kackade löken, rädisorna och äpplet i en skål. Tillsätt crème fraiche, majonnäs, senap och rör sedan försiktigt ner den kalla potatisen och smaka av med salt och peppar.

Lägg en rejäl klick potatissallad på ett tunnbröd. Strö på rikligt med ruccola och hackad salladslök. Lägg på ett par varmkorvar och rulla sedan ihop.