Recept

Här hittar du recepten för veckans alla dagar och måltider. Långkok eller snabblunch. Macka eller hel meny.

Senaps- och Ingefärsgriljerad julskinka

ca 30 min 8 Ingredienser
Ingredienser

Griljering

 1 st ägg
4 msk Skånsk grovkornig senap
1 msk brun farinsocker
25 gram riven färsk ingefära
ca 1,5 dl ströbröd

Garnering

  Katrinplommon
   Äpple
  Persilja
   
   
   

 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Knäck ett ägg i en bunke och vispa upp.
3. Blanda ner senapen, sockret och ingefäran med ägget
4. Häll och fördela blandningen över skinkan
5. Strö rikligt med ströbröd över blandningen och ställ i ugnen i ca 15 min tills den fått önskad färg.
6. Garnera den färdiga skinkan med plommon, äpple och färsk persilja.