26 april, 2021 Våra egna grillfavoriter i sommar

Nu är grillsäsongen äntligen här och i år laddar vi för en sommar som inte bara innehåller goda norrländska kött- och charkprodukter utan också – förhoppningsvis – efterlängtat umgänge med nära och kära. Kanske runt grillen utomhus, någonstans i vår fantastiska norrländska natur.

I årets grillkampanj lyfter vi fram våra personliga grillfavoriter och det är våra egna stolta medarbetare som berättar vad de helst grillar i sommar.

Jesper Forsberg, säljare Nyhléns Hugosons
- Att grilla i stugan är något jag gör året om. På somrarna blir det ofta en grillbricka med våra kryddiga korvar, till exempel ost- & bacon eller chorizo, skivad och kryddad karré, någon av våra färskkorvar och diverse grönsaker.

Maria Tyni, lager och expedition Nyhléns Hugosons
- Under sommaren grillar jag och familjen flera gånger i veckan. Det blir hamburgare och korv om ”mini” får välja. Själv föredrar jag kanske en ryggbiff eller entrecote, som jag serverar med grillade majskolvar, råstekt potatis och en fräsch sallad.

Josefine Almgrund, marknadsassistent Nyhléns Hugosons
- Kamben är saftigt och lite roligare än en vanlig köttbit. Att det är färdigkryddat passar bra eftersom jag inte vill spendera för mycket tid i köket på sommaren. 

Andreas Lidberg, IT-chef Nyhléns Hugosons
- Flankstek serverar jag helst i tunna skivor, kanske med en lite finare sallad eller fräsch potatis. Det är en detalj som är enkel att lyckas med, med god smak och bra struktur i köttet.

I vårt grillsortiment finns precis som vanligt allt vi gillar att lägga på gallret: hela naturella detaljer, marinerat och förberett, burgare och korvar av alla de slag. Och prova gärna våra nya grillkorvar av älg och ren med 77% kötthalt.

Facebook Email

« Tillbaka till nyheter