Konjaksmedvurst: Pålägg

Vi har ett brett sortiment av skivat pålägg och andra norrländska delikatesser som gör dina mackor eller andra måltider till en riktig smakupplevelse. Här hittar du alla de omtyckta klassikerna, men också andra spännande kryddningar.

Konjaksmedvurst


Tillverkas av kött från norrländska/svenska gårdar.
Kötthalt 62 %.

Svalrökt medvurst med smak av konjak. Tillverkas av gris och nöt från norrländska/svenska gårdar.
Tillverkningstid 2-3 dagar.
Gott som smörgåspålägg eller till buffébordet.

INGREDIENSER:
Gris-& nötkött, fett från gris, vatten, KÄRNMJÖLKSpulver,
potatisflingor, salt, druvsocker (majs), MJÖLKprotein, sirap, konjak (konjak, etanol, arom, vatten, kryddextrakt (cayennepeppar)), vitpeppar, fruktsocker, antioxidationsmedel (E301), kryddextrakt (SELLERI), konserveringsmedel (E250)

NÄRINGSVÄRDE PER 100G:
Energi 1677kj, 400kcal,
Fett 36g, varav mättat fett 14g,
Kolhydrat 6,8g, varav sockerarter 4,1g,
Protein 12g,
Salt 2,6g

Art. nr. 6412


Ladda ner produktbild