Tunnbrödsrulle med grillkorv, lingonchutney, rostad lök och messmörsdressing
Lingonchutney: Fräs löken i rapsoljan i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser, koka upp och sjud sedan ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna stå en stund och svalna så den hinner dra åt sig alla smaker.
Rostad lök: Värm ugnen till 180°C. Skär löken tunt i ringar. Vänd löken i rapsolja och lägg i en ugnsfast form. Strö över vetemjölet. Ställ in i ugnen tills löken fått en gyllene färg, rör om då och då. Lägg över löken på hushållspapper, salta.
Messmördressing: Rör ihop messmör med vatten, smaka av med salt.
Grilla korven. Fördela sallad och ärtskott på tunnbröden, klicka över lingonchutneyn. Lägg på grillkorven, strö över den rostade löken och avsluta med att ringla över messmördressing. Vira ihop tunnbrödet till en rulle.