Recept

Här hittar du recepten för veckans alla dagar och måltider. Långkok eller snabblunch. Macka eller hel meny.

Parisare med salsa och dijoncrèmefraiche

11 Ingredienser
Ingredienser

4 portioner

4 skivor  Nyhléns Hugosons Parisare Nötkött

Tomat- och koriandersalsa

4-5 st  Tomater 
1 st   Vitlöksklyfta, finhackad 
1 tsk Salt
1 dl Hackad färsk koriander

Dijoncrèmefraiche

350 g Crème fraiche
1 tsk Dijonsenap
1 st  Vitlöksklyfta, pressad
1 tsk Honung 
  Salt och peppar 
   
Gör så här

Gör så här

  • Skölj och finhacka tomaterna. Lägg i en skål och blanda med vitlök, salt och koriander.
  • Blanda crème fraiche, dijonsenap, vitlök och honung i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  • Grilla parisarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Lägg spenatblad och parisare på hamburgerbrödet, toppa med salsa och dijoncrèmefraiche.