Leverantör: Allmän information

Allmän information 


Februari

Januari 

Ni har väl anmält er till Gård & Djurhäsans webbseminarium

https://www.gardochdjurhalsan.se/radgivning-tjanster/not/notkottsseminariet-2022/

 

 

 

Oktober

14 oktober 
Julen är snart här och vi på Nyhléns Hugosons vill erbjuda dig som leverantör en kartong full med goda charkvaror.
Förutom vår kokta julskinka, som är en av Norrlands mest populära julskinkor, innehåller vår jullåda de flesta charkuterivaror man kan önska sig i juletid. Allt tillverkat av högkvalitativa, norrländska råvaror och med den genuina smaken som gemensam nämnare.
Läs mer om årets jullåda här

Juni

22 juni
Vi har uppdaterat vår leverantörssida, både utseende och innehållsmässigt. Vi har fyllt på med viktig information som vi hoppas kan vara till hjälp för er.
Har ni frågor eller kanske saknar något på vår sida är ni välkommen att kontakta oss via e-post ove@hugosons.se eller telefon 0910-50 902. 

22 juni 
Påminnelse: Se över ert behov av slakthämtning inför hösten.

22 juni 
Läs gärna mer om Nyhléns Hugosons grillkampanj här.


Information från branschen
Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Vårt uppdrag är att öka lönsamheten och skapa goda förutsättningar för våra kunder och ägare. Detta gör vi genom att leverera grissemin, livdjur och branschutveckling i världsklass. Samtidigt som vi tillsammans med våra dotterbolag och samarbetspartners, erbjuder förstklassig rådgivning, arbetar med opinionsbildning hos konsument, individtestar avelstjurar och på olika sätt sluter kretsloppet.

Vårt namn rymmer väl vad vi kan hjälpa dig med. Friska djur och välmående gårdar är varandras förutsättningar. Vi är ett team med både veterinärer och produktionsrådgivare som jobbar för att hjälpa dig med allt från att skapa en bra djurhälsa till produktionsplanering. Vi arbetar framför allt förebyggande, men hjälper även till vid besättningsproblem. Vi är din trygghet och gårdens stöd.


Övrigt


Jordbruksverket är Sveriges förvaltnings­­myndighet inom jordbruk, fiske och landsbygd. Vi arbetar bland annat med att utveckla matproduktionen i landet och att skydda djur och växter. Vi får vårt uppdrag från regeringen. Dessutom har vi ett tätt samarbete med EU inom våra ansvarsområden.


Livsmedelsverket är Sveriges expert- och centrala kontrollmyndighet på livsmedelsområdet. Vi arbetar för säker mat och bra dricksvatten, att ingen konsument ska bli lurad om vad maten innehåller och för bra matvanor.