Sommarpersonal

Skellefteå

Semestervikarier

Vi söker nu semestervikarier till våra produktionsavdelning i Skellefteå. Arbetet pågår från vecka 25 till och med vecka 33 men kan variera beroende på vilken avdelning man jobbar på.

En av våra målsättningar är att alltid utveckla produkter med hög kvalité med noggranna kontroller genom hela tillverkningsprocessen, du får därför de första veckorna jobba tillsammans med en fadder och får också utbildning för att kunna utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt. 

På vår produktionsavdelning framställer och paketerar vi kött- och charkprodukter. Arbetet kräver personligt engagemang, att du har ett högt driv, är självständig, noggrann, ansvarstagande och har ett positivt synsätt. Tjänsten innebär också samarbete med övriga kollegor, det är därför viktigt att du fungerar väl i både större och mindre grupper. En god fysik krävs då det förekommer en del tyngre moment i arbetet. Inom alla arbetsområden tillämpar vi arbetsrotation mellan positioner och arbetsuppgifter. Du bör därför ha en positiv inställning till att lära dig nya arbetsuppgifter och utvecklas. Skiftgång dagtid kan eventuellt vara aktuellt. 

Är du över 18 år, är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Din ansökan gör du senast den 30 april här. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!