Sommarpersonal

Luleå & Skellefteå

Semestervikarier

Vi söker nu semestervikarier till våra produktionsavdelningar och lager/expedition i Luleå och Skellefteå. Arbetet pågår från vecka 25 till och med vecka 33 men kan variera beroende på vilken avdelning man jobbar på. 

En av våra målsättningar är att alltid utveckla produkter med hög kvalité med noggranna kontroller genom hela tillverkningsprocessen, du får därför de första veckorna jobba tillsammans med en fadder och får också utbildning för att kunna utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt. 

Produktion - På vår produktionsavdelning framställer och paketerar vi kött- och charkprodukter. Arbetet kräver personligt engagemang, att du har ett högt driv, är självständig, ansvarstagande och har ett positivt synsätt. Tjänsten innebär också samarbete med övriga kollegor, det är därför viktigt att du fungerar väl i både större och mindre grupper. En god fysik krävs då det förekommer en del tyngre moment i arbetet. Skiftgång dagtid kan eventuellt vara aktuellt. 

Lager/expedition - Arbetet på lager/expedition innebär varuplock och lastning av gods. Arbetet kräver noggrannhet, att du är självgående, har ett högt driv, är ordningsam och har en god fysik då det förekommer en del tyngre moment i arbetet. Då vi arbetar med kylvaror sker allt lagerarbete i en kallare miljö. Har du truckkort är det meriterande. Skiftgång dagtid och kvällstid kan eventuellt vara aktuellt. 

Är du över 18 år, är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 1 mars. Du ansöker via mail till rekrytering@hugosons.se, Märk din ansökan med ”Produktion” eller ”Lager/expedition” samt om det gäller Luleå eller Skellefteå beroende på vilken avdelning och ort du söker till. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Ladda ner hela annonsen här.

Välkommen med din ansökan!