Recept

Här hittar du recepten för veckans alla dagar och måltider. Långkok eller snabblunch. Macka eller hel meny.

Grovmald grillkorv med rödkålsslaw

9 Ingredienser
Ingredienser

4 portioner

4 st Nyhléns Hugosons Grovmald grillkorv Lingon & granskott 
4 st  Korvbröd  
   
   

Rödkålsslaw

4 dl finstrimlad rödkål
2 krm salt 
1 dl majonnäs av god kvalitet
2 msk grovkorning senap
3 msk finhackad persilja
1 msk citronsaft
  salt & peppar
   

 

Gör så här

Riv eller skär rödkålen så tunt som möjligt. Salta rödkålen och låt den ligga och dra i 10 minuter, krama sedan ur rödkålen. Blanda med majonnäs, senap och persilja. Smaka av med salt, peppar och lite citronsaft om du vill ha mer fräschör.

Grilla korvarna och lägg dem i korvbröden. Toppa med rödkålsslaw och toppa med lite mer finskuren persilja. Om du önskar kan du servera grovkornig senap bredvid.