Om oss: Sponsring

Vi sponsrar aktiviteter som på olika sätt gör nytta för Norrland. Om du vill ansöka om sponsring, hör av dig till oss via formuläret som du hittar lite längre ner på sidan.

Vi sponsrar aktiviteter som på olika sätt gör nytta för Norrland. Om du vill ansöka om sponsring, hör av dig till oss via formuläret som du hittar lite längre ner på sidan.

Vi vill gärna hjälpa till att förverkliga drömmar och idéer. Oavsett om det handlar om en elitidrottare som vill kunna satsa fullt ut på sin sport, eller en förening som vill åka på läger.

Vi kan göra nytta tillsammans
Vi arbetar för ett levande och hållbart Norrland genom att producera vår mat lokalt, med norrländska råvaror och med djur från lokala uppfödare som vi har ett nära samarbete med. Det är vårt sätt att göra nytta för Norrland. Men det finns många fler sätt att hålla bygden levande. För en långsiktigt hållbar utveckling behöver vi engagera våra barn och ungdomar i aktiviteter som främjar hälsa och miljö. Vi måste alla lära oss uppskatta och ta bättre hand om vår fantastiska natur.

Kontakta oss i god innan aktiviteten, minst 1 månad, så att vi kan hitta bästa möjliga lösning för just er. 

Ansök om sponsring

  

 * För att kunna svara på din förfrågning måste vi lagra dina uppgifter i en databas. Vi behandlar dina uppgifter med full sekretess och enligt PUL, personuppgiftslagen. Du har rätt att ta del av den personliga information som finns i vårt register och få den raderad eller ändrad om något är felaktigt, ofullständigt eller irrelevant.

Större sponsringssamarbeten

Sedan flera år sponsrar vi längdskidåkaren Sofia Henriksson från Piteå, på hennes väg mot världstoppen. Vi sponsrar även några av Norrlands stoltheter inom fotboll och hockey:

  • Piteå IF
  • Umeå IK
  • MODO Hockey
  • Luleå Hockey
  • Skellefteå AIK