Om oss: Sponsring

Vi sponsrar aktiviteter som på olika sätt gör nytta för Norrland. Om du vill ansöka om sponsring, hör av dig till oss via formuläret som du hittar lite längre ner på sidan.

undefined


Heja Sofia!

Sofia Henriksson är på god väg att bli vår nästa stora stjärna inom längdåkning. Efter att ha vunnit sin första tävling som 11-åring är hon idag van vid att stå på pallen.Tre individuella medaljer på Ungdoms-OS varav ett guld, tre stafettmedaljer på JVM varav två guld, sex JSM-guld och inte minst ett individuellt silver från JVM på distansen 5 km klassiskt talar för sig själva. Hennes första världscup resulterade i en hedrande tolfteplats, det bästa resultat någon haft i en seniordebut. Så att Sofia har målsättningen att bli bäst i världen känns bara helt naturligt. Vi har följt Sofias utveckling från junior till senior och inspireras av hennes passion och målmedvetenhet. Som stolt sponsor önskar vi henne lycka till på vägen mot världstoppen.

Är du nyfiken på hur Sofia laddar upp och varvar ner mellan tävlingarna, besök gärna hennes blogg.

 undefined     undefined

 Vi sponsrar även Norrlands stoltheter Luleå Hockey och Skellefteå AIK.

 

Ansök om sponsring

  

 * För att kunna svara på din förfrågning måste vi lagra dina uppgifter i en databas. Vi behandlar dina uppgifter med full sekretess och enligt PUL, personuppgiftslagen. Du har rätt att ta del av den personliga information som finns i vårt register och få den raderad eller ändrad om något är felaktigt, ofullständigt eller irrelevant.