29 april, 2016 Sommarens goda grillnyheter

I vårt grillsortiment finns ett stort urval av köttdetaljer, grillfärdiga produkter och korvar som producerats i samarbete med våra norrländska bönder.
Inför årets grillsäsong har vi laddat upp med flera spännande nyheter.
Kika också gärna in bland våra recept om du vill ha lite ny inspiration inför sommarens grillkvällar.

Kotlettkappa pluma är en saftig och mör detalj från grisens framdel. Namnet kommer från det spanska ordet ”pluma” som betyder fjäder, och syftar på köttets fina form. Den platta formen gör den mycket tacksam att helgrilla. I det spanska köket har pluma länge varit en uppskattad ingrediens, nu är det vår tur att njuta av denna delikatess i norrländsk tappning.

Våra grovmalda grillkorvar är goda nyheter för alla korvälskare! De har en kötthalt på 90 % och och är självklart tillverkade med enbart svenska och norrländska råvaror. En har vi kryddat med ramslök och rostad vitlök, den andra har fått ordentligt sting av habanero och chili.

Grillad färskkorv är verkligen en smakupplevelse utöver det vanliga. Vår nya färska korv har 96 % kötthalt och är smaksatt med jalapeño och cheddar. Eftersom den är rå kräver den lite särskild omsorg vid tillagningen. Följ anvisningarna på förpackningen så att korven blir ordentligt genomstekt. Prova även våra färska korvar Chorizo och Salsiccia.

Facebook Email

« Tillbaka till nyheter