Chaufförer

Vill du vara en viktig länk i kedjan?

Chaufförer med CE-behörighet

Inför sommaren söker vi chaufförer till vår anläggning i Skellefteå.

Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Du är en glad och positiv person med högt driv som gärna bidrar till en härlig stämning på arbetsplatsen. Kunskaper kring kyl- & frystransporter är önskvärt men inget krav.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och vi ligger i framkant med en modern och bra fordonspark.  I verksamheten har vi både distribution och fjärrtransporter mellan terminaler/anläggningar.

I dagsläget består vår transportverksamhet av ca 35 st medarbetare. De flesta av våra chaufförer började sin karriär som semestervikarie hos oss. För rätt person kan det därmed finnas goda möjligheter till fortsatt arbete även efter sommarperioden.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta trafikledare Joel Norrfors på telefon 0910-509 83, eller transportansvarig Pär Marklund, 0910-509 71. 

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.  Din ansökan skickar du till Joel Norrfors, joel.norrfors@hugosons.se eller Pär Marklund, par.marklund@hugosons.se.

Ladda ner hela annonsen här.

Välkommen med din ansökan!