Chaufförer

med C och CE-behörighet - Skellefteå

Nu söker vi chaufförer till vår anläggning i Skellefteå inför våren och sommaren.

Vi söker dig som är självgående, social och serviceinriktad. Du är en glad och positiv person med högt driv som gärna bidrar till en härlig stämning på arbetsplatsen. Kunskaper kring kyl- och frystransporter är önskvärt men inget krav.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och vi ligger i framkant med en modern och bra fordonspark. I vår verksamhet har vi både distribution och fjärrtransporter mellan våra terminaler/anläggningar i Norrland.

Vår transport är en viktig och stabil del av Nyhléns Hugosons verksamhet. De flesta av våra chaufförer börjar sin karriär som extra/semestervikarie hos oss. 

Vi är ett gäng tjejer och killar som har en god stämning och jobbar tillsammans mot samma mål – en säker och bra transport. För rätt person kan det därmed finnas goda möjligheter till fortsatt arbete även efter sommarperioden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta transportledare Kim Marklund på telefon 0910-509 73, eller transportchef Pär Marklund, 0910-509 71. 

Är du rätt person för tjänsten? Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 28 februari. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Du ansöker här